• Ballen tbv nieuwe teams

  Beste coaches van 2020/2021

  De teams gaan langzaam over in de nieuwe indelingen. Sommige coaches blijven op de zelfde teams en sommige worden vervangen. Dit betekend dat er het één en ander over gedragen moet worden. Omdat het een gekke stop/start is, hebben wij het volgende gedaan; wij hebben de ballenhokken open gezet zodat je met je nieuwe team bij je ballen kan. Ook hangt er een sleutel bij het slot dat je gedurende het seizoen gaat gebruiken. Wij willen vragen aan de oude coaches, om zo snel mogelijk de ballen die je thuis hebt liggen, terug in het hok te leggen voor het nieuwe team en het sleuteltje aan mij terug te geven zodat wij dat sleuteltje weer achter de hand kunnen houden als reserve.

  Mocht je de coach blijven van hetzelfde team laat mij of de JC dan even weten dat je je ballen en sleutel eventueel bij je houdt. Mocht het voor jou anders uitpakken of als je vragen/opmerkingen hebt, dan kan je ook bij mij of de JC terecht.

  Voor het sleuteltje ben ik op woensdag van 18:00 tot 20:00uur en zaterdag van 10:00-12:00uur op Die Haghe.

  Groeten de Ballen commissie,
  Rick Maat en Carola Lampe