• Trainingsschema nieuwe jeugdteams per 15 juni a.s.
  Vanaf vandaag 15 juni wordt er getraind met de nieuwe teams. Hier vind je het nieuwe schema. 
   
  We kunnen weer met iets meer teams tegelijk trainen, maar er zitten nog steeds restricties aan de aantallen kids per speelveld. Daarnaast blijven alle maatregelen als 1,5 meter afstand houden tot de trainers, looproute, handen wassen, thuis blijven bij klachten etc. van kracht. 
   
  Ook zijn we het als vereniging verplicht, dat er tijdens de trainingen, “Corona” coördinatoren op het veld aanwezig zijn. We zijn dan ook dringend op zoek naar extra hulp hierbij. Vele handen maken licht werk!! Wij hopen dat er ouders zijn die tijdens de training van hun kind(eren) deze taak op zich willen nemen. Voor vragen en/of aanmelden kun je een mail sturen naar bestuur@diehaghe.nl
   
  De Jeugdcommissie