• nieuwsbericht opstarten trainingen
 • Lieve Kanaries,

  Het is eindelijk zo ver:

  De desinfectant is binnen, de verplichte looproutes zijn uitgezet en we hebben groen licht van de gemeente! Kortom de jeugd t/m 18 jaar kan vanaf deze week weer lekker gaan trainen! 

  Dit kan uiteraard alleen als wij met z’n allen de regels/afspraken nakomen. 

  We moeten ons blijven realiseren dat we in een bijzondere tijd leven en we zorgvuldig moeten blijven omgaan met de bewegingsruimte die we krijgen.

  Om die reden hebben we als bestuur, samen met alle betrokken commissies en in samenspraak met de gemeente Den Haag een protocol opgesteld dat voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Lees dit protocol voor je komt trainen goed door!

  *Download hier het protocol*

  We trainen op dit moment in een aangepast trainingsschema. Jullie krijgen van de trainers te horen wanneer jullie mogen trainen en het trainingsschema zal ook terug te vinden zijn op de website, onder ‘competitie > trainingstijden’.

  Wij vertrouwen erop dat iedereen zich aan de regels en het trainingsschema houdt, en goed luistert naar de aanwijzingen van trainers en Corona-coördinatoren (herkenbaar aan het oranje hesje). Er zal gedurende elk trainingsmoment minimaal één Corona-Coördinator aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

  Heel veel trainingsplezier,

  Het bestuur