• Van de voorzitter 28 april 2020
  De coronacrisis duurt voort en we zijn met z'n allen zo langzamerhand gewend aan de situatie. Thuis blijven, 1, 5 meter afstand houden en geen activiteiten buitenshuis. Toch zal een groot deel van onze leden het korfbal en daarbij behorende verenigingsleven missen. Ik doel daarbij ook vooral op onze kinderen. Juist voor die doelgroep is het een gemis en lastig uitleggen. Ook het besluit om de jeugddag uit te stellen is een teleurstelling, dat snap ik maar hopelijk uit te leggen aan de kinderen.
  Ondertussen zijn we gestart met de verkoop van overtollige kantinevoorraad. Joost van Vliet heeft twee weekenden paraat gestaan om tegen aantrekkelijke prijzen de artikelen te verkopen. Dank daarvoor!
  Wel zijn de maatregelen omtrent trainingen voor jeugd  per 29 april versoepeld. Het bestuur heeft het 'corona-protocol' klaarliggen, dat nu ter goedkeuring bij de gemeente Den Haag wordt aangeboden. Samen met dit protocol is een aangepast (jeugd)trainingsschema gemaakt. Zowel dit aangepaste trainingsschema, als het protocol delen we direct na goedkeuring van de gemeente met jullie allemaal, waarna we de trainingen voor de jeugd weer op kunnen starten. Tot die tijd is het veld nog gesloten.
  Let goed op alle berichtgevingen op de site en andere social media.
  Hou vol en we gaan elkaar weer treffen!
   
  René Benning