• Bestuursmededeling naar aanleiding van de persconferentie 21 april
  • Achter de schermen zijn wij als bestuur, naar aanleiding van de nieuw aangekondigde maatregelen van dinsdag 21 april druk aan de slag. Dinsdagavond werd aangekondigd dat sporten vanaf 28 april in teamverband voor kinderen tot 12 jaar weer volledig toegestaan wordt. Voor kinderen tot 18 jaar geldt dit ook, maar dan met de 1.5 meter restrictie. In overleg met de betrokken commissies zullen wij op korte termijn met concrete uitleg komen over vanaf wanneer, voor wie en op welke manier de trainingen bij Die Haghe eventueel hervat kunnen gaan worden.

  • Wij snappen dat jullie staan te springen om weer gezamenlijk te mogen korfballen, maar wij willen dit wel op een verantwoorde manier, en in afstemming met het statement van het KNKV, dat woensdag 22 april zal volgen, doen. Tot nader bericht geldt dus nog steeds dat het terrein aan de Baambruggestraat gesloten blijft voor activiteiten. Blijf dus vooral nog even gebruik maken van de opgehaalde palen die nu bij jullie thuis staan, en hopelijk tot snel,

    Het bestuur.