• Korfbalpaal dag!!!
  • Vandaag was een bijzondere dag voor de vereniging. Leden die zich aangemeld hadden konden op een afgesproken tijd een paal en een bal ophalen om thuis te gaan schieten. Een parcours was uitgezet om de 1.5 meter te kunnen naleven. Het parcours ging eerst langs de bar waar barman Joost stond en alles tegen inkoopprijs werd verkocht. Dank aan alle leden die wat gekocht hebben! Het parcours ging verder naar onze materiaalman Rick waar je elke lengte korfbalpaal kon kiezen. Je moest even een formulier tekenen dat je materiaal leende, al kregen sommige “leden” een wel heel bekend formulier te zien om te tekenen (foto). Na wat praatjes met de leden over hoe de thuissituatie was en of iedereen in de familie nog gezond was kwamen de volgende alweer aan, het 10 minuten schema bleek goed te werken! Na afloop realiseerden we ons dat we deze mensen en deze sfeer toch ontzettend miste. Wij raden iedereen aan om in deze tijd een berichtje te sturen naar die kanarie waar je van de week eventjes aan dacht. Gewoon even vragen hoe gaat het met je!? Omdat er heel veel leden waren die net iets te laat waren hebben we besloten volgende week weer zo’n dag te organiseren! Meld je even aan via daniel.vandervelde@diehaghe.nl je krijgt dan een tijd toegestuurd tussen 11:00 en 14:00 uur wanneer je de paal en evt. kantinevoorraad kan komen ophalen! We kregen net ook een prachtige kaart opgestuurd van Emma die erg blij is met haar korfbalpaal in de tuin! (foto).

  • Wij hebben nog geen meldingen van leden gehad die binnen moeten blijven en hulp nodig hebben. Er zijn veel leden die zich hebben aangemeld om de risicogroep te helpen waar nodig. Via deze weg wil het bestuur nogmaals benadrukken dat je je anoniem kunt melden voor hulp via bestuur@diehaghe.nl.

    Volgende week zaterdag staan barman Joost en materiaalman Rick tussen 11:00 en 14:00 uur weer voor je klaar! Meld je aan en tot volgende week.

    Bestuur KV Die Haghe