• Sommige leden hebben zelf al aan online work-out sessies deelgenomen, complimenten! We kunnen helaas voorlopig nog even niet met elkaar sporten daarom hebben we samen met Actief & Gezond Fysio, een plan ontwikkeld. Vanaf a.s. zaterdag kan je een korfbalpaal/plaat/korf en desnoods bal op komen halen. Je kunt nu thuis gaan oefenen met schieten.

  Er is een speciale work-out gemaakt die we elke week gaan publiceren. Ook bestaat de mogelijkheid een hardloopschema op maat te ontvangen, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau aan de slag kan. En je krijgt er ook nog begeleiding bij!

  Work-out
  We willen gaan proberen en elke week een nieuwe work-out aan te bieden. De work-out kan je gewoon thuis doen, je tuin of een parkje in de buurt. De work-out is speciaal op korfballers gericht. Ben je al nieuwsgierig? Houd de site goed in de gaten!. We willen de work-outs elke week uitbreiden met nieuwe oefeningen of meer herhalingen zodat je uitgedaagd blijft. En natuurlijk dat je straks weer topfit bent!


  Hardlopen
  Dat kan iedereen. Denken we. Maar als je nog nooit hebt hardgelopen en je gaat opeens 5 km lopen, grote kans dat je het wel volhoudt, maar dat je 3 dagen niet kan lopen van de spierpijn. Daarom biedt Actief & Gezond gratis een hardloopschema op maat aan. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaande vragen te beantwoorden en deze te sturen naar hans@actiefengezondfysio.nl


  • naam en leeftijd
  • hoelang heb je ooit achter elkaar hardgelopen (in tijd)?
  • als je in het verleden deelgenomen hebt aan een wedstrijd, hoeveel km was dit en wat was je tijd?
  • Wat is je doel met hardlopen? Denk hierbij aan in beweging blijven, fit(ter) worden en/of deelname aan een hardloopwedstrijd als die er straks weer zijn.


  Korfbalpaal thuis!?
  Vanaf a.s. zaterdag kun je vanaf 11 uur een korfbalpaal, plaat, korf en eventueel een bal op komen halen. Zorg wel dat je een grote auto bij je hebt want de palen zijn vanaf 2 tot 3,5 meter!


  Zorg even dat je een e-mail stuurt naar: daniel.vandervelde@diehaghe.nl met je naam, adres, mailadres en telefoonnummer. We willen natuurlijk wel weten wie het materiaal komt halen!

  Blessure?
  Stel je krijgt van de work-out, het schieten, het hardlopen of juist van het niets doen een blessure. Last van je rug, je gaat door je enkel, noem het op. Dan is Actief & Gezond Fysio ook direct voor je bereikbaar via het telefonische spreekuur. Deze is elke donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje te sturen naar serge@actiefengezondfysio.nl en natuurlijk erbij vermelden waar je last van hebt. Serge neemt dan telefonisch contact met je op.


  Actief & Gezond Fysio hoopt op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de nare periode waarin we leven. En ervoor te zorgen dat straks wanneer we weer het veld op mogen iedereen weer TOPFIT aan het volgende seizoen kan beginnen.  Zet um op!