• Van de voorzitter: 24 maart 2020
  De gehele sportwereld en dus ook Die Haghe ligt plat. De situatie rondom het corona-virus raakt ons allemaal. Gezinnen zijn genoodzaakt te improviseren met huiswerk, opvang maar vooral ook de ontspanning en vrijetijdsbesteding.
  Hebben we een keus? Nee, het kabinet is duidelijk en resoluut in de genomen maatregelen. Wij willen en kunnen niet anders dan ons hier aan conformeren. De schrik werd groter toen bleek dat de maatregelen aangescherpt worden en ook nog eens tot 1 juni gaan duren.
   
  Eindexamens gaan niet door, de Olympische Spelen en het EK voetbal uitgesteld en noem maar op. Ook in onze eigen sport zullen we het zonder de spectaculaire korfbal finale in Ahoy moeten doen.
   
  Dat dit voor onze club ook gevolgen heeft zal duidelijk zijn. Een streep door de receptie van 4 april ter gelegenheid van ons 100 jarig bestaan. Hoe gaan we verder? Dit weten we nog niet. In ieder geval is de competitie klaar. Uiteraard zullen we daar waar nodig aandacht hebben voor de ploegen die het betreffen.
  Dan alle activiteiten: schoolkorfbal, TTKT, de ledenvergadering etc. Vlak daarna staat de dag voor de jeugd op 27 juni en aansluitend de reünie en feestavond op 4 juli.
  We zullen als Bestuur, in overleg met betreffende commissies, in overleg gaan over de te nemen maatregelen. Daar waar mogelijk zullen we uitstellen, naar welk tijdstip is nu nog onduidelijk.
  Ik wil een ieder begrip voor de situatie vragen en daar waar vragen zijn is het Bestuur bereikbaar.
  Wees verstandig (1,5 m) en blijf positief. Met elkaar zullen we dit overwinnen!
   
  René Benning