• Update Coronavirus!!!
  Van de voorzitter:
   
  Het coronavirus heeft alles en iedereen diep geraakt. Zo ook de sportwereld en dus Die Haghe. Afgelopen donderdag ontkwamen we niet aan de maatregel om alle activiteiten stil te leggen, trainingen, wedstrijden maar ook alle bijeenkomsten en vergaderingen. Alle scholen en horeca gaan dicht, onze kinderen moeten thuis blijven en dit zal ons raken. Ook zijn er ploegen die strijden voor kampioenschap en NK. Hoe dit verder gaat is voor ons nog onduidelijk. Moeilijk en enorm balen dus!
  Als Bestuur zijn we ervan overtuigd dat we ons als vereniging moeten conformeren aan de RIVM, KNKV en NOC* NSF maatregelen.
  Dit betekent het volgende:
  • alle trainingen zijn stopgezet
  • alle wedstrijden zijn afgelast
  • Bijeenkomsten/vergaderingen bij Die Haghe zijn hierbij geannuleerd. 
  Daarnaast hebben wij als Bestuur ook besloten de officiële receptie Die Haghe 100 jaar op zaterdag 4 april uit te stellen.  Zodra er ontwikkelingen zijn zullen we uiteraard direct communiceren.
   
  Wij realiseren ons dat bovenstaande maatregelen  diepe impact hebben op ons verenigingsleven. Toch zijn we er van overtuigd dat deze noodzakelijk zijn om elk (besmettings)risico zo klein mogelijk te maken.
  Ik verzoek iedereen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid hiermee om te gaan. Ik wens iedereen veel sterkte en wijsheid de komende periode. Dit alles voorlopig tot 6 april.
   
  René Benning
  voorzitter kv Die Haghe