• Van de voorzitter: 01 maart 2020

  We gaan zo langzamerhand naar ons honderd jarig bestaan toe. Een bijzonder moment waar we natuurlijk de nodige aandacht voor hebben. De voorbereidingen zijn in volle gang. We starten met een receptie voor genodigden op zaterdag 4 april. Daarna de feestdag voor de jeugd op zaterdag 27 juni. En tot slot de reünie op zaterdag 4 juli met eten en aansluitend de feestavond met live-band Jewelste.

  Goed om te weten is dat voor de reünie op zaterdag 4 juli de volgende afspraken staan:

  • aanmelden vanaf 18 jaar op reunie2020@diehaghe.nl (dit geldt ook voor de huidige leden van Die Haghe!)
  • Er is een mogelijkheid om te blijven eten, een kleine bijdrage wordt verwacht. Nadere info volgt.
  • Aansluitend een feestavond met Jewelste (toegang voor eigen leden is gratis)

  Voor alle drie de activiteiten (reünie, eten en feestavond) is dus aanmelding verplicht.  Hou de site goed in de gaten voor alle info! Tip: kijk op de site voor de geschiedenis van 100 jaar Die Haghe, een mooie opbouw vanaf 1 april 1920.


  René Benning
  voorzitter kv Die Haghe