• Jumbo Mieremet breidt contract met Die Haghe uit
 • De sponsorcommissie is blij te kunnen melden dat er een samenwerking is getekend van minimaal 6 jaar met Jumbo Mieremet. Volendamlaan 670 was al een aantal jaar sponsor van Die Haghe en had vorig jaar een groot succes met de sportplaatjes actie.

  Vanaf dit jaar staat er achterop elk nieuw wedstrijdshirt van alle teams het logo van Jumbo Mieremet. Jumbo Mieremet sponsort ook nog een jeugdteam en heeft een aantal borden op het veld. De inkoopcommissie heeft ook een directe lijn met de Jumbo Mieremet en zo proberen we samen het assortiment nog beter en ook gezonder te krijgen.

  De sponsorcommissie gaat een speciale aanbieding naar alle sponsors sturen om de nieuwe shirts zo snel mogelijk bij elk team in te voeren.

  De supermarkt aan de Volendamlaan is een hele gezellige en knusse winkel waar je alles kunt vinden voor de beste prijs.Haalt u ook al de boodschappen bij onze sponsor Jumbo Mieremet? Locatie Volendamlaan 670, er is gratis parkeren!

  V.l.n.r. Marjolein Tebbens, Kjeld Mieremet en Daniël van der Velde

  Foto: Sportshoots.nl