• Van de voorzitter: 16 februari 2020
  Afgelopen zaterdag de derby tegen stadsgenoot Achilles. Een volgepakte sporthal en dus garantie voor korfbalsfeer. En dat werd het. Een spannende wedstrijd waarin het aanvankelijk gelijk opging maar uiteindelijk Die Haghe aan het langste eind trok. Een knappe prestatie en door deze winst staat ons eerste met 14 punten gedeelde tweede achter KVA.
  Het tweede kon helaas geen vuist maken tegen Achilles en moest zijn meerdere erkennen.
  Een andere ploeg die een spannende wedstrijd liet zien was de B1. Tegen het stugge KZ/Thermo werd hard gewerkt en liet Die Haghe het publiek een spannende wedstrijd zien. Het scheelde niet veel maar met één doelpunt verschil wist KZ te winnen. 
  Een andere ploeg die het goed doet is de D1. Met twee punten voorsprong op nummer twee en een wedstrijd minder gespeeld doet dit team een serieuze stap richting het NK.
  De A2, E1, E4 en F2 doen ook goede zaken richting een kampioenschap! Wie weet...
  De aanmeldingen voor de reünie op 4 juli stromen binnen en dat is mooi. Ik hoop op 4 juli vele (oud) Die Haghelingen te mogen begroeten. Als je nog contacten heb met de oud-leden, zegt het voort: aanmelden via reunie2020@diehaghe.nl!
  De tweede 25 jaar staat op de site en dat is een epistel om te lezen, een bijzonder stuk geschiedenis over hoe wij onze vereniging hebben opgebouwd. Zeer bijzonder is het jubileum net na de tweede wereldoorlog. Dank aan de opstellers hiervan.
  Ik krijg veel opmerkingen over het feit dat we regelmatig niet in de topsporthal terecht kunnen, zowel met trainen als met wedstrijden. We zullen in overleg met TC/TB en JC hier een gedegen standpunt over innemen ten aanzien van volgend seizoen.
  Tot zover
   
  René Benning