• Van de voorzitter: 10 februari 2020
  Deze week open ik met de winst van Die Haghe 1. Het eerste laat sinds de winst op Antilopen zien in de winning mood te zijn. Dit is mooi om te zien. Met maar 2 punten achterstand op KVA, de nr. 1 in de poule geeft dit vertrouwen. Zaterdag de haagse derby tegen Achilles.
  Met negen punten speelt het tweede zich op dit moment wel veilig maar gezien het minimale verschil moet stijging in de eindstand mogelijk zijn.
  De overige ploegen doen het over het algemeen goed en het 6e, A2,D1,E1,E4 en F2 hebben op dit moment kampioenskansen.
  Dat Die Haghe bijna 100 jaar betstaat zal niemand meer ontgaan zijn. De uitnodigingen voor de recpetie op 4 april zijn de deur uit en hopen we uiteraard dat deze genodigden allemaal komen. De receptie is de officiële aftrap naar minder officiële gebeurtenissen. De dag voor de jeugd op 27 juni en uiteraard de reünie op 4 juli.
  De reünie is opgezet om zoveel mogelijk oud-leden weer met elkaar in contact te brengen, herinneringen op te halen etc. De reüniecommissie is druk bezig hier invulling aan te geven. Er is ook een mogelijkheid om te blijven eten en aan te sluiten op een geweldige feestavond! Hou de site en facebook in de gaten voor meer info! Graag wijs ik ook op de site waar we de geschiedenis van Die Haghe in tijdsbestekken beschrijven. Vanaf de oprichting tot nu zal er periodiek een epistel verschijnen.
  Verder kan ik melden dat we een gesprek hebben gehad met het KNKV over de toekomst van Die Haghe. We hebben ondersteuning hiertoe toegezegd gekregen en we zullen uit alle lagen van de vereniging mensen benaderen om mee te denken over dit onderwerp. Hierna zullen we alle info verzamelen en zal een vertaling naar een plan gemaakt worden. Saai? Misschien wel maar wat Bestuur betreft een absolute noodzaak om onze club door te geven aan de volgende generatie.
  Tot zover, en niet vergeten: reunie2020@diehaghe.nl
   
  René Benning