• Van de voorzitter: 28 januari 2020
  Heel stiekem was ik afgelopen vrijdag even op de ladies night. Een vol clubhuis met dames die allerlei workshops konden volgen. Het geheel zag er gezellig uit en dank aan jubileumcommissie voor de organisatie.
  In het verlengde hiervan zijn de jubileumcommissie en de reüniecommissie druk aan de slag met de voorbereidingen voor het jubileum. De aftrap is de officiële receptie.  Deze receptie is alleen voor genodigden, de overige activiteiten voor de vereniging volgen uiteraard. Zie hiervoor de aankondigingen op de site.
  We hebben overleg gehad met het KNKV over de voorgang bij Die Haghe. Zoals wellicht bekend zijn we al een aantal jaar bezig met het uitschrijven van beleid. Dit gaat moeizaam en daarvoor hebben we de hulp vanuit het KNKV gekregen. We gaan ermee aan de slag en zullen in Februari een eerste bijeenkomst met een afvaardiging vanuit de vereniging organiseren.
  Helaas hebben we nog steeds geen opvolging voor Art v.d. Velde als Buursportcoach. Dit betekent een tijdelijke oplossing v.w.b. het tennis bij Die Haghe. Jurjen Post verzorgt op dit moment tijdelijk de tennislessen bij de jeugd. Voor de volwassenen hebben we (nog) geen oplossing. We zullen er alles aan doen dit op te lossen. 
  Gelukkig kan onze Combi-Fit groep wel doorgaan!
  Tot zover
   
  René Benning