• Koop nog snel een kaartje op WWW.TICKETSDIEHAGHE.NL

 • Lieve ladies,
  Vrijdag is het zo ver: Die Haghe’s ladiesnight!     Aanvangstijd: 20.00
  Heb je je nog niet opgegeven doe dat dan snel!
  Een deel van de workshops is al uitverkocht.
  Tickets via: www.ticketsdiehaghe.nl
  Hierbij alle info voor de avond zelf:

  Workshops:
  Heb je je opgegeven voor een workshop? Super tof!

  De workshops worden in groepjes gelijktijdig aangeboden.
  Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent, anders mis je je workshop.

  Extra info workshops:
  Macramé: wat belangrijk is, is dat je zelf een meetlint en een kam meeneemt, een schaar is ook makkelijk.

  Krijtverf workshop: zelf een klein meubeltje meenemen om te verven mag! Mocht je niet mee doen met de workshop, maar toch iets willen hebben voor thuis; Er worden op de avond zelf ook dingen geverfd voor de verkoop.

  Kledingruil:
  Heb je thuis nog mooie en goede kleding liggen, maar word JIJ er niet meer blij van? Een ander misschien wel! Op de ladies night kun je alle kleding mooi uitstallen in kledingrekken (neem voor hangende spullen ook wat kledinghangers mee!) of op de daarvoor bestemde tafels en “ruilen” voor andermans kleding. Alles wat overblijft neem je weer mee naar huis of doneren wij aan het goede doel!


  Verkoop Bulu fashion:
  Niemand minder dan Kaylee Pronk, en haar Bulu Fashion collectie zullen er deze avond ook zijn! Shop een mooie nieuwe outfit, of maak je geruilde outfit af met mooie nieuwe accessoires. LET OP: bij Kaylee kan alleen contant betaald worden.


  Photobooth:
  De selectiemeisjes veilde op de veiling de photobooth en hebben deze voor deze avond ter beschikking gesteld! Doe je mooiste outfit aan, trek je gekste bek en schiet mooie herinneringen deze avond!


  Verder uiteraard de wijnproeverij van Alsem, heerlijke muziek van Chetje13 en meer gezelligheid; zorg dat je erbij bent!