• Die Haghe 2 wint spannend duel van Antilopen

Ook voor Die Haghe 2 en Antilopen 2 stond er een belangrijke wedstrijd op het programma in strijd om bij de onderste regionen weg te komen. Het onderling verschil bedroeg slechts 1 punt in het voordeel van Die Haghe.

Spanning
    Ook hier nam Antilopen het eerste doelpunt voor hun rekening en leek het of de spanning die op deze wedstrijd stond de spelers in hun kunnen beperkte wan de doelpunten bleven aan het begin op zich wachten. Die Haghe ging er vooralsnog het beste mee om en nam na 15 minuten een 5-2 voorsprong maar Antilopen kwam nu ook een beetje los en 8 minuten later was het weer 6-6 gelijk. Met om en om scores van Antilopen en Die Haghe (lees Jiska) waren de ploegen aardig in evenwicht en met 9-8 brak de rust aan.

Heerlijke ontknoping
    De 2e helft Maakte Die Haghe direct de 10-8 maar moest toezien dat Antilopen het heft in handen nam en met 4 scores op rij op een 10-12 voorsprong kwam. Die Haghe liet zich niet zomaar de kaas van het brood eten en vocht nu werkelijk voor iedere bal en dat had resultaat. met nog 8 minuten te gaan kwam het met 14-14 weer op gelijke hoogte en een zenuwslopende eindfase brak aan. Beide ploegen gingen vol voor de winst en de strijd en passie was mooi om te zien. Met nog 3 minuten te gaan was het 16-14 maar sloot Antilopen weer aan met 16-15. Met alle macht wist Die Haghe de tegenstander van het lijf te houden en na het laatste fluitsignaal klonk een dankbaar en verdiend applaus vanaf de tribune.

Stand
    Door deze overwinning staat Die Haghe nu op een mooie 3e plek, maar is nog niets beslist. Voorlopig staat het nu 5 punten los van plek 7 (degradatie) en dat is de tegenstander van volgende week. Bij winst van deze wedstrijd en die van volgende week tegen nummer 8 kan men definitief veilig zijn en wellicht kijken of er meer mogelijk is.

Doelpuntenmakers: Jiska 4, Tess en Jordy 3, Tessa 2, Julia, Alina Jusin en Robert 1