• Erwin Disselkoter blijft; Guido Dijkstra stopt.

    De TC Topsport is blij te kunnen melden dat Erwin Disselkoter ook volgend seizoen de trainer is van Die Haghe 1. Na een, door veel gestopte spelers, lastig eerste seizoen is er dit seizoen duidelijk sprake van vooruitgang. De TC Topsport heeft er vertrouwen in dat dit volgend seizoen onder leiding van Erwin kan worden voortgezet.

    Na enkele gesprekken met Guido Dijkstra is duidelijk geworden dat Guido bezig is aan zijn derde en laatste seizoen als trainer van Die Haghe 2. Wij danken Guido nu al voor zijn inzet en zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de selectie in de afgelopen jaren.

    De TC Topsport is bezig met de verdere invulling van de technische staf voor het seizoen 2020-2021. Zodra daar duidelijkheid over is zal dit worden gecommuniceerd.

    TC Topsport