• Omroep MAX krijgt er binnenkort een reality-tv programma bij: Harde Kern op weg naar de nieuwe serie Pubquiz bij de Kanaries.

    Deze “benidorm bastards” zullen u gaan verbazen. Master in dia shows Geert alias “The Postmen” heeft nog een originele Leitz Prado 500 Dia Projector uit 1954 op zolder staan dus als er iemand verstand heeft van diavoorstellingen is het The Postman! Volgens Jan Slagter is het presentatieduo Kranenburg en Voolstra een heus kijkcijferkanon waar de NPO jaloers op gaat worden. De Harde Kern bezit maar liefst twee van de beste docenten van de regio. Minister van Engelshoven reageerde meteen bedroefd op het nieuwsbericht dat Lubbers en Biegel het onderwijs verlieten om voor Omroep Max aan de slag te gaan. Lubbers en Biegel hebben naast klapperende kunstgebitten een behoorlijke dosis kennis. Of deze dosis kennis nog bereikbaar is, wordt voor iedereen een verrassing. Gelukkig hebben we nog Henk Santman, het administratief mirakel. Hij zit nog dagelijks bestuursleden achterna, omdat ze weer eens wat zijn vergeten of niet opschieten. Santman zal een van de drijvende krachten worden achter dit succes.

    Vaste pubquizbezoeker Sijmen van den Bergh vroeg meteen of er ook vragen kwamen van Anno Domini (na christus). Maak je geen zorgen, want er is zelfs al een aantal van deze hippe bejaarden, dat zelfs op Facebook zit en gebruik maakt van een mobiele telefoon. Ik hoor u denken, wat gaat Jan Slagter deze gepensioneerde mannen betalen? “Dit was best nog lastig”, gaf Slagter aan in een interview met Pensionado tv. Santman ging akkoord met 25 kratten Palm, Lubbers wilde graag een nieuwe heup en een jaar saxofoonles voor zijn beste vriend Geert, Biegel wilde 10 flessen jonge jenever en een enkeltje Spanje voor zijn vrouw en Postma wilde graag een nieuw kunstgebit. Kranenburg en Voolstra wilde beiden 2 miljoen in cash ontvangen, maar nadat Jan Slagter ze beiden persoonlijk had uitgenodigd, zijn ze uiteindelijk akkoord gegaan met een reisje langs de Rijn met De Zonnebloem.

    De Harde Kern heeft niet voor niets deze naam; naast dat deze mannen al jaren elke maandag, woensdag en vrijdag klussen bij het clubhuis. Dankbaar voor jullie inzet voor onze prachtige vereniging. Zelfs nu ze bijna terug zijn op hun geboortegewicht, gaan ze nog de pubquiz organiseren. Mannen bedankt namens de club!