• Die Haghe 2 boekt belangrijke overwinning

Voor Die Haghe 2 goldt hetzelfde als het vlaggenschip want bij winst zou het ook voorlopig kunnen ademhalen en met een gerust hart aan de feestdagen gaan.

Gelijk opgaand
    Evenals het eerste viel hier ook een snelle 4-1 voorsprong te zien maar daarna ging het gelijk op en was het zelfs MIA wat iets beter werd. Via 7-6 in de 17e minuut werd het 9-8 na 23 minuten. Maar Die Haghe beet zich weer vast aan de tegenstander en bij rust stond het met 12-9 voor.

Sterk
    Wat er in de kleedkamer is besproken weet ik niet, maar Die Haghe kwam zeer scherp er uit en binnen 10 minuten stond het met 17-11 voor. Na de 17-13 dacht Mia weer aan te kunnen sluiten maar nu gaf Die Haghe het niet meer weg en breidde het langzaam de voorsprong uit. Na 50 minten was met 22-15 de wedstrijd wel beslist en speelde het de wedstrijd uit en won verdiend met 28-18.

Stand
    Ook hier gaat het vooralsnog tussen Dindoa en Achilles wat beide nog geen puntverlies heeft geleden. Die Haghe volgt samen met KVA en NOVIOMAGUM met 4 punten. Antilopen en MIS met 2 punten en NOVA lijkt gedoemd om te degraderen.

De volgende wedstrijd is op 11 januari uit bij KVA en dan gewoon weer lekker de draad oppakken zoals jullie bezig zijn.

Doelpuntenmakers: Leon 8, Christian 4, Lindsey, Jiska en Jordy 3, Julia en Anne 2, Tessa, Bas en Quint 1