• Van de voorzitter: 2 december 2019

  Afgelopen vrijdag was er in de kantine van Die Haghe een kleine bijeenkomst met grote (positieve) gevolgen,de presentatie van de nieuwe shirts voor Die Haghe. De samenwerking met AJ Sports voelt weer als vanouds en daar zijn we erg blij mee. Het ontwerp van onze eigen Rick Maat en sponsors Actief & Gezond Fysio en Jumbo maakte het plaatje compleet. Op de site staat een uitgebreider verslag.

  Het Bestuur is weer bij elkaar geweest en we hebben diverse onderwerpen besproken. Helaas staat de overlast van de jeugd nog steeds vast op de agenda. Het gaat erop lijken dat we een doorbraak hebben en het cameratoezicht gerealiseerd wordt. Een paar hobbels en wellicht deze vervelende investering zal tot een afname van de overlast moeten leiden. Ik zal via de site blijven informeren.

  De veiling ten behoeve van het jubileum was niet druk bezocht maar wel een succes. Een gezellige avond met een mooi resultaat. Dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt.

  Verder kijkend naar het jubileum staan er de nodige acitivieiten op de agenda. Op zaterdag 4 april zal de officiële receptie plaatsvinden. Dan voor de jeugd is er op 27 juni een gezellige dag waarvan de invulling nog een verrassing is! Zaterdag 4 juli is de reünie met feestavond. Details volgen, maar zegt het voort tegen al die oud-leden: reunie2020@diehaghe.nl voor aanmelding.

  We zijn nog steeds op zoek naar een tennisleraar/lerares voor de tennislessen. Ken je iemand of bezit je zelf die competenties? Meld het bij het Bestuur!

  Goed om nog even te vermelden: bij het verlaten van het (Die Haghe) terrein kan het hek weer zoals vanouds weer op slot. De dranger hoeft niet meer gebruikt te worden!

  René Benning