• Kanaries slaan nieuwe koers in

  Korfbalvereniging Die Haghe is sinds een paar weken een nieuwe weg ingeslagen. Alle ploegen bij Die Haghe doen het ontzettend goed, je ziet het aan de prestaties en de sfeer in de teams. Een compliment aan de technische commissies die er zulke leuke ploegen van gemaakt hebben! Het bestuur wil graag alle leden bedanken voor hun enthousiasme, inzet en passie. Het bestuur heeft daarom aan onze vaste grafisch vormgever Rick Maat gevraagd om een nieuw Die Haghe shirt te ontwerpen. "Clubgevoel", dat was de opdracht. Verder kreeg Rick de vrije hand! De sponsorcommissie ging op zoek naar het beste materiaal en heeft hiervoor alle merken laten testen door een aantal leden. Als beste uit de test kwam het sublimatieshirt van Erima. AJ Sports Den Haag won de inschrijving voor nieuwe kledingleverancier en gaat een overeenkomst aan samen met Erima Nederland en Die Haghe voor 6 jaar. Binnenkort meer over deze samenwerking.

  Foto v.l.n.r. Frits Lubout (AJ Sports), Rick Maat (Grafisch ontwerper KV Die Haghe), Victor Palm (Aanvoerder KV Die Haghe selectie), Daniël van der Velde (Sponsorcommissie KV Die Haghe), Carmen Bartman (Actief en Gezond Fysio) en René Benning (Voorzitter KV Die Haghe). Foto's gemaakt door: Sebastiaan Nederhoed

 • Jumbo Mieremet, een vaste waarde in het nieuwe shirt

  Al lang wordt er gespeculeerd dat onze vaste supermarkt aan de Volendamlaan wel erg goed past bij onze club. Niet alleen qua kleuren maar ook qua samenwerkingen. Na de spectaculaire plaatjesactie hebben vader en zoon Mieremet gezien wat een fantastische club er aan de andere kant van de kade ligt. Jumbo Mieremet wil graag meer betekenen voor Die Haghe. De inkoop - en accommodatiecommissie heeft korte lijnen met de Jumbo voor een goed en gezond assortiment in onze kantine. Jumbo Mieremet is de komende 6 jaar te zien boven het rugnummer van elk wedstrijdshirt op heel de vereniging. Binnenkort meer over deze samenwerking.

 • Blessurevrij korfballen met Actief en Gezond Fysio

  Het mooiste cadeau wat je kan krijgen is natuurlijk een blessurevrij seizoen. Afgelopen jaren hebben we wat pech gehad met veel blessures. We willen proberen onze trainers en trainsters maar ook spelers, ouders en verzorgers te adviseren. Wat te doen als je door je enkel gaat of moet je bij een pijntje doorgaan of juist stoppen? Actief en Gezond Fysio gaat onder andere hier proberen antwoord op te geven d.m.v. workshops, chatsessies en veel meer! Actief en Gezond Fysio regelt ook alle fysiozaken rondom de selectie in samenwerking met Miriam en Miranda. Voor deze diensten staat Actief en Gezond Fysio de komende 3 jaar op de voorkant van de selectieshirts.

 • Kleding bestellen

  De sponsorcommissie heeft samen met Erima Nederland en AJ Sports Den Haag een prachtige kledinglijn samengesteld die vanaf nu besteld kan worden. U kunt terecht bij de winkel aan de Dierenselaan 47 en binnenkort is er in de sportcampus een pasdag waarop u alles kan passen en eventueel direct kunt bestellen. Op deze website kunt u de complete kledinglijn zien, kijk bij "Leden info" en dan naar "Kleding". AJ Sports heeft alles op voorraad vanaf maandag 9 december!