• 22 november: Het muzikale veilingfeest

    Het was sfeervol en gezellig in Ballevue afgelopen vrijdagavond. Wat was het dan jammer dat de opkomst niet zo groot was. Zij die niet geweest zijn hebben wel het een en ander gemist: de twee voortreffelijke veilingmeesters Olaf en John. Met veel humor werden de objecten en diensten geveild. Tussen de veilingrondes de dj’s Fust en Chetje en entertainer Matto. Daarbij nog het spontane gezang van enkele kanaries. De vele aanwezige selectiespelers waren vrijdag wel de nodige euro’s kwijt, maar namen zaterdag vanuit Bilthoven vier punten mee naar Den Haag. Klasse! De dames van de selectie scoorden bij de veiling de Photo Booth. Dit wordt een onderdeel bij The Ladies Night op vrijdag 24 januari a.s. Zorg dat je daar bij bent. Uiteindelijk heeft dit muzikale veilingfeest 1280 euro’s opgebracht voor de festiviteiten rond ons eeuwfeest het volgend jaar. We willen hiervoor alle kanaries en de volgende sponsors bedanken, die hun diensten en objecten beschikbaar hebben gesteld: Van Den Bosch Hoveniers, BOLEXA, Actief&Gezond Fysio, Drankengroothandel Alsem, Richard Keus/Sinterklaasverhuur.nl en The Blacklights.

    De jubileum commissie.