• Die Haghe begint zaalcompetitie met overwinning

Voor de eerste wedstrijd van deze zaalcompetitie moest er naar De Bilt worden afgereisd om tegen het onbekende NOVA aan te treden, maar werden de punten wel mee naar Den Haag meegenomen. Jeroen moest vanwege een blessure op het laatste moment verstek laten gaan en nieuweling Luca Dekker nam zijn plaats in.

Aftasten
    Het begin bogon stroef aan Haagse zijde en moest het even wennen aan het spel van NOVA waardoor het na 9 minuten 4-4 stond en het aftasten voorbij was. Die Haghe werd langzaam iets beter en schakelde na de 6-8 in de 16e minuut een tandje bij en liep met 5 scores op rij vervolgens weg naar een terechte 6-13 ruststand.

Intact
    Hoewel NOVA de 2e helft als eerste 2 keer scoorde, kwam Die Haghe tijdens de 2e helft nooit in de problemen. Steeds als de thuisploeg dacht dichterbij te kunnen kruipen was het antwoord van Die Haghe er en zorgde het ervoor dat het verschil wat in de eerste helft gmaakt was intact bleef. Na de 9-17 halverwege de 2e helft was het duidelijk dat de winst naar De Kanaries ging en werd het uiteindelijk 16-23.

Uitslagen
    Van de overige wedstrijden in deze poule bleek Achilles een lastige tegenstander te hebben aan Noviomagum maar won wel met 20-22. Dindoa won overtuigend van MIA met 30-18 en de wedstrijd tussen KVA en Antikopen leverde 60 doelpunten op en werden eerlijk verdeeld 30-30.

Doelpuntenmakers: Eva en Victor 6, Daphne en Erik 3, Annemiek 2, Naomi, Leon en Luca 1.