• Ballevue een muzikaal “veiling”feest

    Het gaat snel! Over 5 maanden bestaat Die Haghe 100 jaar. In aanloop naar het eeuwfeest is er vrijdag 22 november in Ballevue een muzikaal “veiling”feest, waarbij de nodige diensten en objecten geveild zullen worden: onder andere een bijles biologie en natuurkunde, invullen belastingaangifte 2019, een fotobooth en 2 x oppassen. Zelfs de Goedheiligman wil zich laten veilen. Mocht je nog iets voor deze veiling hebben, laat het de jub. cie weten. Voor deze veiling zijn Olaf en John Treub de veilingmeesters.

    Houd de site ook goed in de gaten, want eerdaags zal de lijst met alle diensten en objecten gepubliceerd worden. De opbrengst van deze feestavond zal ten goede komen aan de festiviteiten rond ons 100-jarig jubileum.

    De muzikale omlijsting is in handen van de dj’s Fust en Chetje. Afwisselend is er karaoke, en live muziek van o.a. Matto. Het feest begint voor alle leden vanaf de A-junioren en ouders om 20.30 uur. We hopen een grote opkomst!

    De jubileum commissie.