• Actief en Gezond Fysio en K.V. Die Haghe

  Het bestuur en de sponsorcommissie zijn blij te kunnen melden dat we een prachtige samenwerking zijn aangegaan met Actief en Gezond Fysio. Tijdens uit en thuis wedstrijden van de selectie en (mits beschikbaar) op de donderdagavond is er een fysiotherapeut van Actief en Gezond Fysio aanwezig. 

  Op de zaterdagen zal met name Ashwin Pietersen namens Actief en Gezond Fysio aanwezig zijn. Het bedrijfslogo zal op de voorkant van het nieuwe selectieshirt te zien zijn.  

  De fysio is er voor heel de vereniging en we willen graag dat iedereen een blessurevrij seizoen heeft. Actief en Gezond Fysio zal daarom gedurende het seizoen workshops, presentaties en andere leuke activiteiten houden op onze vereniging.

 • Wie is Actief & Gezond?

  “Wij zijn allemaal fysiotherapeuten die een passie hebben voor sporten. Iedereen van ons heeft op hoog niveau een sport beoefend. De mensen die we zien hebben met name klachten aan schouder, heup, rug, knie en voeten. Dus orthopedische aandoeningen zoals wij dat zo mooi noemen. Met onze deskundigheid gaan we jou weer met plezier laten bewegen.”

  Heb je vragen, wil je advies of heb je een behandeling nodig?

  Blijf er niet te lang mee lopen en neem contact op met Actief en Gezond Fysio. Heb je een vraag waarvoor een behandeling nodig is, dan maken we gelijk een afspraak met je. Hierbij maken we dan gebruik van je aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Mocht je niet verzekerd zijn, wil je wel een behandeling? Laat het ons dan even van te voren weten. Daarnaast worden er regelmatig op de website tips en adviezen geplaatst over diverse blessures.

  Actief en Gezond Fysio te bereiken via:

  E-mail: info@actiefengezondfysio.nl
  Adres: Dr. J. Presserstraat 240, 2552 LP, Den Haag
  Telefoon: 0703976182 of via Whatsapp: 06-24282298
  (Zeg er wel gelijk bij dat je van KV Die Haghe bent)