• Vrijdag 22 november: Een ouderwets gezellig feestje!

  Nog een kleine zeven maanden en dan bestaat Die Haghe 100 jaar. De jubileumcommissie is druk bezig met de voorbereidingen van de nodige festiviteiten,  waarvan de eerste al gepland is op vrijdag 22 november.

  Zoals het in het verleden vaak gebeurde kan je deze avond je muzikale kunsten op het Die Haghe  toneel tonen. Dat kan live zingen zijn, maar er kan ook geplaybackt worden. Denk terug aan je tijd in de jeugd en trommel de mensen op met wie je toen dat “legendarische” optreden hebt gegeven.  Maar ook nieuwe optredens zijn natuurlijk welkom! Het zou erg leuk zijn als ouders van spelende leden laten zien welk een muzikaal talent zij in huis hebben. Je kunt je ook opgeven voor een verrassingsactiviteit. Aanmelden kan je bij a.kraayenbrink@diehaghe.nl

  Naast het muzikale gebeuren zal er ook een veiling plaatsvinden. We denken niet alleen aan objecten, maar ook aan het veilen van diensten. Dus ben je ergens goed in en wil je graag Die Haghe helpen aan een mooi jubileum, geef je dan op! Het kan van alles zijn;  bijvoorbeeld een bijles, een training, een oppasbeurt of een diner maken bij iemand thuis. Niks is te gek.

  Naast de optredens en veiling zal er ook gewoon muziek gedraaid worden en kan er lekker gedanst worden. Je kan verzoeknummers bij de Die Haghe dj aanvragen. En later op de avond kan er ook  karaoke gezongen worden.

  Kom dus vrijdag 22 november voor een gezellige Die Haghe feestavond in Ballevue!!! De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan alle festiviteiten rond ons 100-jarig bestaan in 2020.

  De jubileumcommissie.

  !!!! Bij de ingang van Ballevue hangt vanaf dinsdag a.s. een inschrijflijst voor het live zingen, de playback en de veiling.