• Wat een leuke dag!!

    Van de Die Haghe jeugd-reporter

    Afgelopen zaterdag stonden bij Die Haghe een aantal leuke oefenwedstrijden op het programma en ging ik dus al vroeg naar het veld om wat (vernieuwde) jeugdploegen aan het werk te zien. De eerste ploeg die ik zag was de A1 en lieten meteen een schitterende wedstrijd zien. Al heel snel werd duidelijk dat de tegenstander niets in te brengen had en na een aantal mooie doelpunten toog ik naar het andere veld om de A3 aan het werk te zien. Het begin van de wedstrijd liep het nog niet lekker en moest men duidelijk nog aan elkaar wennen, maar gaande weg de wedstrijd ging het steeds beter en werd het een spannende wedstrijd. Ook hier een paar mooi uitgespeelde kansen en verdedigend ging het ook niet verkeerd. Natuurlijk kan er nog veel verbeterd worden, maar ik weet zeker dat jullie dit met de coaches zullen gaan doen. Ondertussen was ook de Driekamp voor de selectie begonnen en werd het gezellig en drukker op het veld. Die Haghe E3 speelde ook een wedstrijd, maar helaas heb ik daar niet veel van kunnen zien. Wel heb ik gehoord dat jullie met heel veel plezier en inzet hebben gespeeld en kom ik heus wel eens naar jullie kijken. De laatste wedstrijd was die van de A2 en met de nieuwe coach aan het roer is direct te zien dat het enthousiasme er af spat. Ondanks de hitte speelde jullie lekker door en na een spannende 1e helft waren jullie de 2e helft oppermachtig en wisten ruim te winnen van de tegenstander welke jullie a.s. zaterdag voor de competitie ook weer tegen komen. Zij zijn dus gewaarschuwd.

    Voor nu dus ff een kort verslag, maar ik zal proberen om wanneer ik kan zoveel mogelijk van alle jeugd de thuiswedstrijden op ons veld te bezoeken en hiervan verslag te doen. Hoe dit in de zaal gaat moet ik ff afwachten, want dan ben ik ook afhankelijk van de wedstrijden van mijn eigen kinderen (bij 2 clubs) maar dat is voor later een zorg.

    Zaterdag ben ik in ieder geval vanaf 09.30 uur aanwezig en als je dan iemand met pen en papier langs de kant zie staan dan weet je dat dit de DIE HAGHE REPORTER is.