• Van de voorzitter: 1 september 2019
  De zomervakantie is weer voorbij en dat betekent dat Die Haghe ook weer is begonnen. Ik hoop dat iedereen een fijne zomervakantie heeft gehad. De meeste ploegen zijn weer aan het trainen en oefenwedstrijden zijn ook gespeeld. Komend seizoen staan ons weer mooie uitdagingen te wachten. Volgend jaar bestaan we 100 jaar en daar gaan we uiteraard bij stil staan. De jubileumcommissie is druk bezig met de voorbereidingen.
  4 juli is de reünie en ook daar worden de nodige voorbereidingen voor getroffen. Mocht je in je omgeving oud-leden kennen dan is het mailadres reunie2020@diehaghe.nl noodzakelijk om aan te melden. Geef dit mailadres dus vooral door aan deze oud-leden!
  Wat een noodzaak blijft zijn de vrijwilligers. Op allerlei vlakken is deze inzet meer dan nodig. Ik wil voor nu speciaal aandacht vragen voor de bardiensten. Aarzel niet ne geef je op bij Rob Rietbroek om zo af en toe een bardienst te gaan draaien. Ik reken erop!
  Verder kan ik melden dat we in overleg zijn met onze buren, (judo, scholen), om de overlast komend seizoen te voorkomen. De Gemeente en Politie zijn hierin belangrijke gesprekspartners. Een mogelijkheid is om in de toekomst permanent cameratoezicht te realiseren. Uiteraard zitten hier behoorlijke kosten aan verbonden en gaan we kijken hoe dit te financieren. Het scooterverbod op het terrein blijft ook dit seizoen gehandhaafd.
  Ik wens iedereen een mooi en succesvol seizoen toe!
   
  René Benning