• Van de voorzitter: 27 juli 2019

  De vakanties staan voor de deur en we gaan een paar weken met zomerreces, hoewel achter de schermen bestuurlijke zaken (gewoon) doorgaan.

  Zaterdag kwamen de kampgangers en leiding weer moe en voldaan terug. Een mooie week met heel veel zon maar ook plezier, sport en spel. Het laat ons zien dat tijdens zo'n week aspiranten en pupillen ongeacht welke ploeg dan ook uitstekend met elkaar kunnen optrekken. Dat is een feit wat onze sport en Die Haghe zo uniek maakt! De leiding had alles weer uitstekend onder controle en namens alle kinderen, ouders en eigenlijk heel Die Haghe heel veel dank voor deze inzet. Het was weer top!

  Het is alweer even geleden maar de ledenvergadering is weer achter de rug en kunnen we terugkijken op een niet  druk bezochte maar wel actieve vergadering. Het interactieve gedeelte gaf stof tot discussie en daarmee hopen we als bestuur de juiste elementen te kunnen halen. Wat ik persoonlijk fijn vond was dat er nu ook een aantal jeugdigen en ouders aanwezig waren en ook actief meededen aan de discussies.

  Minder positief is de aanhoudende overlast op onze accommodatie. We zijn weer opnieuw in gesprek met Gemeente en politie om de nodige acties uit te rollen. Laten we hopen dat we in samenwerking met alle betrokken partijen de juiste stappen nemen.

  Ik wens iedereen een fijne vakantie en tot volgend seizoen!

  René Benning