• Nieuws van de jubileumcommissie

    Het is al weer drie maanden geleden dat op 6 april de Route 99 op ons veld werd gehouden. Met deze geweldige Die Haghe-dag werd het honderdste verenigingsjaar van Die Haghe ingeluid. Afgelopen woensdag is de jubileumcommissie bijeen geweest. Daarbij was ook Gemma namens de sponsorcommissie aanwezig. Zij zal ook bij de volgende vergaderingen aanwezig zijn. Voor het aankomende verenigingsjaar staat een aantal activiteiten/festiviteiten  met betrekking tot ons 100-jarig bestaan op het programma.

    Houdt de volgende data vrij en noteer ze alvast in je agenda: vrijdag 22 november 2019 en vrijdag 24 januari 2020. Zo zal er ook aan het einde van het jaar weer een oliebollenactie gehouden worden. Opbrengsten van alle activiteiten komen natuurlijk ten goede aan het eeuwfeest in 2020. Houdt de site in de gaten voor verdere informatie. Deze zullen zo spoedig mogelijk volgen voor de eerder vermelde vrijdagen.

    En dan nog dit: zaterdag 20 juli gaat de Die Haghe jeugd weer mee op het jaarlijkse Die Haghe kamp. Op de “wat mee te nemen“ lijst staat ook een eigen drinkbeker/mok. Wat zou het nu leuk zijn als alle Die Haghe jeugd de jubileumbeker van Die Haghe in zijn bagage meeneemt op kamp. Deze zijn in het clubgebouw te koop: per stuk € 3,00 en 2 bekers voor € 5,00. Eén garantie hebben de kinderen: ze komen allemaal met dezelfde mok weer thuis op 27 juli.

    Namens de jubileum cie, Joop.