• Die Haghe's got Talent zondag 7 juli a.s.

  Beste korfbalkids en ouders,
   
  Zondag 7 juli is het weer zover.... dan willen wij graag weer het seizoen afsluiten met het wel bekende Die Haghe's Got Talent! Wij verheugen ons er alweer op dat alle teams zich weer inschrijven met een leuke Zang of een Dans Act.
   
  Vanaf woensdag 12 juni hangt er een lijst in de kantine waarop iedereen zich weer kan inschrijven.
  En om iedereen niet met een lege maag naar huis te sturen openen wij de keuken en kunnen jullie genieten van een heerlijk Patatje, en naar keuze een snack (kroket, frikandel of kipnuggets) voor een mooi bedrag van 3 euro!!
   
  Omdat de zomerstop dan wel heel dichtbij is en we de vriezers leeg willen achter laten hangen wij ook een lijst in de kantine waar jullie kunnen aangegeven wat er gegeten gaat worden zodat wij goed kunnen inkopen!! Dit geld zowel voor de kinderen als voor de ouders ­čÖé
   
  Inschrijving voor beide lijsten sluit op Vrijdag 28 juni!
   
  Wij hopen tot 7 juli!
   
  Groetjes de Feestcommissie