• Tim Abbenhuis en Victor Palm trainers A1 in 2019-2020

    Beste Kanaries, het komende seizoen zullen Tim Abbenhuis en Victor Palm de coaching en training van de A1 van KV Die Haghe voor hun rekening nemen. Beide trainers zijn enthousiast en kijken er naar uit om aan de slag te gaan met deze jonge en talentvolle groep.

    De jeugd van Die Haghe presteert al jaren erg goed op het hoogste niveau. Het is voor Die Haghe belangrijk dat de talentvolle jeugd zich optimaal kan door ontwikkelen, zodat dit hoge niveau op termijn ook in de A en senioren kan worden behaald. Abbenhuis en Palm geven aan in te willen zetten op persoonlijke ontwikkeling en fysieke kracht, belangrijke speerpunten in de laatste jaren van de jeugdopleiding.

    "De jeugd van Die Haghe heeft enorm veel potentieel en kan wanneer zij zich door ontwikkeld van grote waarde zijn als toekomstige spelers van de Die Haghe selectie. De jonge Die Haghe selectie heeft een zwaar jaar achter de rug en zal zich de komende jaren richten op het terugkeren naar de hogere niveaus. De huidige juniorenlichting kan hier op termijn een belangrijk aandeel in krijgen", aldus Abbenhuis en Palm. Zij zien het afleveren van talentvolle spelers voor de selectie dan ook als een belangrijk doel.

    TC-topsport