• Die Haghe verliest van BEP

Na het afgesloten zaalseizoen ging Die Haghe weer het veld op. In de 9e speelronde ontving Die Haghe in de Baambruggestraat medekoploper BEP. De weersomstandigheden waren prima wat zorgde voor een goed gevulde zijlijn. Kortom, alle ingrediƫnten waren aanwezig voor een mooi potje korfbal. Die Haghe vocht zich, na een 0-2 achterstand, goed terug naar 3-3. Mede door verkeerde keuzes ging de bal snel verloren en daar wist BEP van te profiteren en nam na 21 minuten een 3-7 voorsprong. Maar Die Haghe deed er alles aan om zich hierin te herpakken. Bij een stand van 4-9, brak de laatste minuut van de eerste helft aan. Die Haghe scoorde de 5-9, BEP de 5-10 en wederom de kanaries die de ruststand op 6-10 zette. Na de rust probeerde Die Haghe het gat te dichten. Onze kanaries knokte zich in de 43e minuut terug naar 9-12 en leek het de goede kant op te gaan. Maar BEP wist de korf telkens weer te raken. Na de 10-14 bracht BEP de stand naar 10-17 en was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 12-17. In de slotfase van het zaalseizoen was Die Haghe al een goede weg ingeslagen, en wederom vandaag toonde het een gezonde vechtlust door de kopjes niet te laten hangen! Verliezen van BEP is geen schande! Volgende week mag Die Haghe op bezoek bij Futura, waar de winst behaald moet worden. Kom massaal onze kanaries aanmoedigen in deze belangrijke wedstrijd!

Doelpuntenmakers: Erik (3) - Bas, Jeroen & Leon (2) - Julia, Michiel & Zinzi (1)