• Van de voorzitter: 02 april 2019

  Vorige week schreef ik redelijk uitgebreid over het feit dat we kampen met een tekort aan vrijwilligers. Wat ik daaraanwil toevoegen dat we de groep vrijwilligers gelukkig hebben kunnen uitbreiden met een toermooicommissie.

  De commissie bestaat uit: Anne, Lindsey, Jiska, Alina en Bas. Deze commissie gaat zich bezig houden met het organiseren van toernooien. Een eerste voorbeeld is het schoolkorfbaltoernooi op woensdag 10 april a.s. Uiteraard zoekt de commissie voor deze dag nog hulp met oa.: fluiten, velden uitleggen, bar etc. Meld je aan bij één van deze commissieleden!

  Afgelopen donderdag ben ik bij het zogeheten locatie-overleg aanwezig geweest. Dit platform bestaat uit Gemeente, Politie, Judo, Scholen en Die Haghe. We hebben de stand van zaken op en rondom onze accommodatie besproken. Een voorzichtige conclusie is dat het qua overlast redelijk rustig is. Een aantal preventieve maatregelen om dit te continueren zijn besproken. Ik zal daar later meer over schrijven.

  Zaterdag staat Route 99 op het programma. Een waar spektakel waarbij we ons jubileum inluiden. Er is voor elk wat wils en laten we hopen op mooi weer!

  Nog wel even weg maar de ledenvergadering komt er weer aan. Dit is een gebeurtenis waar over het algemeen niet veel belangstelling voor is. Ik hoop dat we dit jaar meer de jeugd hierbij kunnen betrekken. De jeugd heeft de toekomst en ik hoop daarom ook dat deze groep zich zal laten zien en horen.

  De laatste zaalwedstrijden en daarna weer het veld op. Helaas werden we onaangenaam verrast met een ernstige lekkage in het palenhok. Door adquaat handelen van Henk en Han is erger voorkomen. Dank aan deze heren!

   

  René Benning