• Route 99: zaterdag 6 april

  Maandag 1 april bestaat Die Haghe 99 jaar en dat wordt zaterdag a.s. op ons veld gevierd. Het is vooral een dag voor de jeugd van Die Haghe en de jeugd uit de buurt. Het programma bestaat uit een demo-wedstrijd van de B1 (11.00 uur), de opening met een cheerleaderworkshop (11.30 uur), een korfbalclinic (12.30 uur) en een tennisclinic (13.30 uur). Voor de jeugd is er een spelletjescircuit (o.a. survivalbaan, western luchtkussen, sjoelen en hoefijzer werpen). Voor alle activiteiten, waaronder ook het schminken is er een spelletjeskaart. Deze kaart kost €2,50. Bij inlevering van een volle kaartkrijgen de kinderen een ijsje en doen ze aan het einde van de dag mee aan een kleine loterij.

  Het goocheltalent Tycho zal in Ballevue optreden en BuurtBoerderij de Nijkamphoeve, gelegen aan de Escamplaan, staat met de nodige informatie in een kraam.
  De inwendige mens komt bij de koffie/thee aan zijn trekken met het gebak van de Die Haghe bakkers. Culinair slagerij Dungelmann zorgt voor heerlijke broodjes hamburger en hot dogs.

  !!!!!!!Alle hulptroepen, die zich hebben aangemeld, worden om 10.30 uur op het veld verwacht. Willen de bakkers ook zo vriendelijk zijn om hun “creaties” rond deze tijd in te leveren!!!!!!!

  Jubileum bekers 
  Vanaf zaterdag a.s., ten slotte zijn we begonnen aan het 100ste verenigingsjaar, zijn de jubileum bekers te koop. Hierop staat het logo van Die Haghe, het jaar van oprichting en natuurlijk 2020. Deze beker kost €3,00. Voor 2 bekers betaalt men €5,00. Het is een beker die sowieso voor de jeugd erg geschikt is om mee te nemen op het jaarlijkse Die Haghe kamp in juli.


  Alle opbrengsten van deze dag komen ten goede aan de festiviteiten rond ons eeuwfeest in 2020.

  De jubileumcommissie hoopt zaterdag op feestelijk weer en vele mensen op ons veld te mogen begroeten.

  Tot zaterdag!
  De jubileumcommissie.