• Nieuws van de jubileumcommissie

  Het komt steeds dichterbij. Zaterdag 6 april is het Route 99. Die Haghe bestaat vanaf 1 april 99 jaar. Daarom is er een feestelijke dag op ons veld voor de jeugd en ook voor de jeugd uit de buurt. Het feest begint om 11.00 uur en eindigt om 15.00 uur.

  Wat staat er op het feestelijke programma? Er is om 11.00 uur een demo-wedstrijd van de B1. Om 11.30 uur wordt er op Amerikaanse wijze geopend met een cheerleaderworkshop uitgevoerd door All Stars. De selectie verzorgt om 12.30 uur een korfbalclinic, waarna buurtsportcoach Art om 13.30 een tennisclinic geeft. Er staat een gezellig spelletjescircuit voor de jeugd klaar: o.a. een survivalbaan, western luchtkussen, sjoelen, hoefijzer werpen, stokkenvanger en het western schietspel. De kinderen kunnen ook geschminkt worden door Marieke. Wie kent haar niet van het schminken tijdens de sponsorloop van vorig jaar. Zij wordt bijgestaan door Anetta. Voor al deze activiteiten is er een spelletjeskaart. Deze kaart kost € 2,50. Voor een volle kaart krijg je een ijsje en doe je aan het einde van de dag mee aan een kleine loterij. De opbrengst komt natuurlijk ten goede aan de festiviteiten in 2020.

  Tussen de bedrijven door zal goocheltalent Tycho zijn kunsten in het clubgebouw tonen. Hij zal o.a. figuren van ballonnen maken.

  Naast de koffie/thee met huisgemaakt gebak staat voor de inwendige mens American Food op het menu. De broodjes hamburger en de hot dogs komen uit de keuken van culinair slagerij Dungelmann.

  !!!!!!Voor deze dag kan de jubileumcommissie nog de nodige hulp gebruiken bij de begeleiding van de spelletjes en ook bij de feestelijke opbouw van ons veld. Tevens zijn wij nog op zoek naar liefhebbers die een bardienst van twee uurtjes willen draaien. Geef je op bij Joop (j.biegel@hotmail.com).

  En dan nog dit:

  Wij zijn op zoek naar de “bakkers van Die Haghe”, die voor 6 april een taart of een cake willen bakken.

  Namens de jubileumcommissie, Joop.