• Tweemaal zes wint in eigen huis van Die Haghe

Voor Die Haghe stond er in speelronde 12 een belangrijk duel op het programma. Gezien de stand op de ranglijst kan Die Haghe nog steeds de 7e plaats bereiken, die recht geeft op een beslissingswedstrijd voor lijfsbehoud in de Overgangsklasse, en zo directe degradatie kan ontlopen. Tweemaal Zes kan bij een overwinning op Die Haghe zich definitief veilig spelen. Hierdoor beloofde het een spannende pot te worden waar veel op het spel stond. Onze captain Bas van Eeuwen moest deze wedstrijd helaas laten gaan na een liesblessure. Voor hem in de plaats speelde Erik van Blitterswijk. Voor hem lag de taak om de spits van Tweemaal Zes, Randy Bruijntjes, te verdedigen.

De wedstrijd was nog geen minuut oud toen beide ploegen al hadden gescoord (1-1), maar in de 10 minuten die daarop volgden wist Die Haghe de korf niet te vinden. Tweemaal Zes deed dat wel waardoor zij na 11 minuten spelen met 9-1 voor stonden. Maar Die Haghe gaf de moed niet op en vocht zich gedurende de eerste helft knap terug in de wedstijd. Dat resulteerde in een ruststand van 19-15. Aan de kant van Tweemaal Zes was het vooral Randy Bruijntjes, die met 8 goal een groot aandeel had in de scores van de thuisploeg. Na een speech van Erwin ging Die Haghe met een goed gevoel de tweede helft in. Echter was het Tweemaal Zes die het gat naar 7 wist uit te breiden. Die Haghe gaf niet op en bleef knokken voor een goed resultaat. Maar de thuisploeg gaf de voorsprong niet meer uit handen en speelde zich veilig door de wedstrijd te winnen met 34-29.