• Oproep voor alle KANARIES voor 23 Maart!

    Zoals jullie weten nadert het zaalseizoen het einde. In dit zaalseizoen heeft de selectie jullie meerdere malen laten zien dat het wekelijks, ondanks het resultaat, vooral blijft knokken en de koppies niet laten hangen. Jammer genoeg is het 2e gedegradeerd, maar voor het 1e is het nog steeds niet voorbij! Aanstaande zaterdag speelt de selectie alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen! In de Sportcampus komt Pernix op bezoek. De wedstijd van het 2e start om 17.50 en het 1e om 19.30. Laten we er met zijn allen voor zorgen om de selectie een steun in de rug te geven en te schreeuwen naar de overwinning! Spandoeken, trommels en vele supporters in de schitterende kleuren van Die Haghe op de tribune kunnen de 9e man zijn in het veld. Zet deze datum in jullie agenda en laten we er met zijn allen zijn voor de kanjers van de selectie! Zij verdienen deze steun in de rug! Tot zaterdag!