• Nieuws van de jubileumcommissie

  Nog een paar weken en dan is het zover: Die Haghe bestaat 99 jaar. Bij zo’n leeftijd hoort een klein feestje richting het eeuwfeest in 2020. Zaterdag 6 april is er een feest (route 99) voor de jeugd op ons veld, waarbij ook alle buurtbewoners uitgenodigd zijn. Deze feestdag begint om 11.00 uur en zal tot 15.00 uur duren.

  Wat staat er op het feestelijke programma? Er is een demo-wedstrijd van de B1, een korfbal- en een tennisclinic. Deze laatste wordt gegeven door onze buurtcoach Art. Er staat een gezellig spelletjescircuit voor de jeugd klaar: o.a. een survivalbaan, western luchtkussen, sjoelen, hoefijzer werpen, stokkenvanger en het western schietspel. De kinderen kunnen ook geschminkt worden door Marieke. Wie kent haar niet van het schminken tijdens de sponsorloop van vorig jaar. Voor al deze activiteiten is er een spelletjeskaart. Deze kaart kost € 2,50. Voor een volle kaart krijg je een ijsje en doe je aan het einde van de dag mee aan een kleine loterij. De opbrengst komt natuurlijk ten goede aan de festiviteiten in 2020.

  Voor de inwendige mens staat American Food op het menu (hamburgers en hot dogs). Wij zijn nog in overleg met een goochelaar en de Buurtboerderij de Nijkamphoeve om acte de préséance te geven op 6 april. Mededelingen hierover volgen later.

  Voor deze dag kan de jubileumcommissie de nodige hulp gebruiken bij de begeleiding van de spelletjes en ook bij de feestelijke opbouw van ons veld. Geef je op bij Joop (j.biegel@hotmail.com).

  En dan nog dit:

  Wij zijn op zoek naar de "bakkers van Die Haghe", die voor 6 april een taart of een cake willen bakken.

  De band voor het eeuwfeest op zaterdag 4 juli 2020 is bekend. Het is JEWELSTE. Voor degenen die het 10-jarig bestaan van de Haagse Scholen hebben gevierd is deze geen onbekende.

  Namens de jubileumcommissie, Joop.