• Erwin Disselköter en Guido Dijkstra nog een jaar bij Die HagheHet bestuur en de TC Topsport zijn blij te kunnen melden dat Erwin Disselköter en Guido Dijkstra ook in het seizoen 2019/ 2020 de trainers zijn van de Die Haghe selectie. Tijdens enkele gesprekken bleek dat zowel Erwin als Guido nog graag een jaar samenwerken. Ook willen beide trainers graag doorgaan met de huidige groep en willen ze de uitdaging aangaan de spelers individueel en als team verder te verbeteren. De TC Topsport is ondanks de mindere resultaten tevreden over de positieve sfeer, het doorzettingsvermogen en de manier van trainen en spelen van de selectie en de rol van beide trainers daarin. De TC Topsport wilde daarom graag met beide trainers door en dus waren de gesprekken vooral gericht op de toekomst en de manier waarop de selectie kan verbeteren en stabieler kan worden. Een mooie uitdaging voor zowel de club als de trainers. Wij wensen Erwin en Guido veel succes in het verdere verloop van het huidige seizoen en het volgende seizoen.

    Bestuur en TC Topsport