• Goed nieuws: ook dit jaar is Simpel.nl te zien als sponsor achterop de shirts van onze B1. De telecomaanbieder, die je misschien kent van de huidige ‘eurokraker actie’ (alle abonnementen de eerste 6 maanden voor maar 1 euro per maand), helpt onze club onder andere met een financiële bijdrage ter versterking van ons vrijwilligersbeleid.

    Trots op verlenging sponsor Simpel

    Na het grote succes van vorig jaar met ‘De Leukste Korfbalfamilie van Nederland’ focust Simpel zich dit jaar op de korfbalsupporters.

    Zo heb je wellicht de leuke supportersactie voorbij zien komen waarbij tickets te winnen waren voor het EK Korfbal. Later dit jaar komt een leuke supporter VIP-actie voor de supporters van alle jeugdkorfbalteams in Nederland.

    Daarnaast helpen ambassadeurs Mick Snel en Jet Hendriks mee aan een andere leuke actie: alle jeugdteams in Nederland maken elke maand kans op een #Simpelbelletje van Mick en Jet. Uitgebreid telefoneren met de twee toppers, waarbij ze uitgebreid in gaan op korfbalvragen van jouw team en coach, hoe leuk is dat! Houd de social media van korfbal.nl daarvoor in de gaten…En er staat nog veel meer op de planning, daarover later meer. Voor alle acties geldt sowieso dat we deze actie onder jullie aandacht zullen brengen zodra deze starten!

    Wij zijn heel erg blij met de ondersteuning van Simpel. Kijk voor meer info over hun producten en diensten op www.simpel.nl.