• Van de voorzitter: 28 januari 2019

  Ik waag me niet snel aan het analyseren van wedstrijden maar afgelopen zaterdag zag ik een Die Haghe 1 en Die Haghe 2 strijdend ten onder gaan tegen een fysiek KCR. Beide ploegen van Die Haghe gingen tot het uiterste maar dat was niet genoeg. Justin en Zinzi geblesseerd uitgevallen (sterkte!) deed er ook geen goed aan. De positie van beide ploegen geeft zorgen en de selectie zal ongetwijfeld zijn uiterste best doen om degradatie te voorkomen. Komende zaterdag de Haagsche derby tegen HKV/Ons Eibernest. Laten we hopen op een spannende en sportieve wedstrijd!

  Die Haghe A1 liet zien over kwaliteiten te beschikken en stuurde Valto met lege handen naar huis. Verder zag ik Die Haghe D2 in een spannende wedstrijd met één doelpunt verschil  winnen van Dubbel Zes.

  Ook zijn er 2 ploegen die het moeilijk hebben, de E2 en de E3. Deze twee pupillenploegen zijn te hoog ingedeeld en verliezen iedere week. Lastig en vooral vervelend voor ploeg en coaches. Het lijkt erop of de bond hierin nog een uitdaging heeft om tegemoet te komen aan de wens voor een lagere indeling! We zullen ons beraden hoe hierin te handelen. De jeugdcommissie doet er alles aan om hierin passende oplossingen te vinden.

  Bij het schrijven van dit epistel worden de selectiewedstrijden voor het RTC gespeeld. Ik wens alle geselecteerden veel succes!

  Vrijdagavond is er schottraining en ik verwacht een grote opkomst!

  René Benning