• Mededelingen vanuit de Jeugdcommissie
  C3
  Helaas heeft Willem Kipp, vanwege rugproblemen, (tijdelijk) zijn taken als coach en trainer van de C3 moeten neerleggen. Op woensdag gaat de C3 met de C2 meetrainen. Cathal blijft de donderdagtraining verzorgen en coacht op zaterdag. We wensen Willem via deze weg veel sterkte en beterschap!
   
  A1 en A2
  Vanwege het stoppen van een aantal spelers en blessureleed (Tim; heel veel sterkte met het herstel van je knie!) zijn Bryan (gelukkig weer hersteld van een armbreuk) en Sanne toegevoegd aan de A1. Wij wensen beiden heel veel plezier en succes!
  Max is (na een lange afwezigheid ivm knieblessure) gelukkig weer aan het trainen. Hij heeft inmiddels ook al weer anderhalve wedstrijd in de A2 gespeeld. Top Max en heel veel succes!
  De A2 heeft helaas te maken met veel wisselingen dit seizoen. Petje af hoe jullie er toch met elkaar voor gaan! We willen via deze weg ook alle B2 invallers bedanken die elke week weer mee doen/gaan en dubbele wedstrijden spelen!
   
  Hersteld
  Gelukkig zijn er meer spelers, die na een blessure, weer kunnen gaan ballen. Isabel en Danique zijn weer hersteld van hun breuk. Danique pakt de trainingen weer rustig op en Isabel kan inmiddels weer knallen in de wedstrijden!
   
  RTC (Regionale Talentcentra's)
  Een behoorlijk aantal kids van Die Haghe is ook bij RTC aan het trainen. Zo probeert iedereen geselecteerd te worden bij de verschillende leeftijdscategorieĆ«n. Ook al lukt dit niet altijd dan is het wel een mooie ervaring!  De keuzes bij RTC onder 17 zijn inmiddels al wel bekend gemaakt. Voor Die Haghe zijn geselecteerd: Zoe Z., Renske, Mike, Tijn H.en Boyd. Gefeliciteerd en Succes!
   
  Tot slot willen we alle invallers en reserves bedanken die elke week weer klaarstaan voor andere teams, TOP!
   
  De Jeugdcommissie