• 6 april: feest bij Die Haghe (Route 99)!

    Donderdag 4 april bestaat Die Haghe 99 jaar. Daar wil de jubileumcommissie in aanloop naar het eeuwfeest in 2020 bij stilstaan. Daarom zal er zaterdag 6 april van 11.00 uur tot 15.00 uur een groot feest op het veld zijn. Voor de jeugd en ook voor de buurtbewoners, die van harte uitgenodigd worden,  zijn er talloze spelletjes zoals hoefijzer werpen, het Las Vegas schietspel, het western spiraalspel, de stokkenvanger, maar ook het oudhollandse sjoelen. Ook zal er een survivalbaan zijn, en een western springkussen voor de jongste jeugd. Kinderen kunnen geschminkt worden door niemand minder dan Marieke Vermaas. Wie herinnert zich niet die prachtige creaties bij de sponsorloop van het afgelopen jaar.

    Voor de inwendige mens zijn wij op zoek naar “de bakkers van Die Haghe”, die voor het feest een taart zouden willen bakken. Ook voor het begeleiden van de spelletjes kunnen we jullie hulp hard gebruiken. Wil je een taart bakken of zaterdag 6 april op een andere manier je hulp aanbieden, laat dat dan aan ons weten. Je kunt het mailen naar j.biegel@hotmail.com.
    Het eerder geplande feest ’s avonds in het clubgebouw gaat niet door. Het zou iets teveel hooi voor die dag op de jubileumvork zijn. Waarschijnlijk komt dit feest aan het begin van het nieuwe seizoen. 

    Namens de jubileumcommissie, Joop.