• DIE HAGHE ook tegen GKV/Enomics onderuit

  De laatste wedstrijd van 2018 werd er verloren van het Gorinchemse GKV en zodoende sluit Die Haghe het jaar 2018 af met 0 punten uit 4 wedstrijden. Toch zijn er voldoende aanwijzingen dat het in 2019 gewoon een keer gaat lukken om punten te pakken.

  Met inval coach Erik Snaphaan op de bank (Erwin had andere verplichtingen) moest het aantreden tegen alweer een tegenstander welke een week eerder verloren had en zeker voor eigen publiek iets recht te zetten had. En met een aantal uitstekende schutters binnen de Oranje formatie wist men vooraf dat het een hels karwei zou worden. Maar toch ging Die Haghe met goed moed de strijd aan maar kon niet voorkomen dat het al snel 3-0 stond. Na de 3-1 werd de schade nog groter en liep GKV weg naar 7-1. Bij rust stond het 16 – 7 en was de wedstrijd gespeeld.

  Zelfde spelbeeld

  De 2e helft gaf, ondanks de eerste score aan Haagse zijde, een zelfde spelbeeld te zien. Die Haghe kwam gewoon te kort en GKV kon met de scherpschutters lekker verder scoren. Uiteindelijk werd het 28 – 16 voor de thuisclub.

  Even rust

  Nu breekt er even een rustperiode aan en kan Die Haghe zich gaan opladen voor het restant van de competitie. Te beginnen met een cruciaal duel tegen TWEE MAAL ZES wat ook nog puntloos is.

  Voor nu wens ik iedereen een mooi kerstfeest en een gezellige jaarwisseling en hoop iedereen 15 januari om 19.50 uur op de tribunes te zien om onze kanjers te steunen.