• Die Haghe 2 sluit jaar af met nederlaag

In de 4e en tevens laatste speelronde van dit kalenderjaar mochten de kanaries op bezoek bij koploper GKV/Enomics 2. Voor Die Haghe zou het lekker zijn om met een overwinning het jaar af te sluiten, maar met name in de 1e helft werd het gat te groot.

1e helft

GKV startte goed aan de wedstrijd. Die Haghe scoorde pas in de 7e minuut haar eerste goal (3-1). GKV wist die voorsprong uit te bouwen. En met een paar domme overtredingen werd hun dat heel makkelijk gemaakt. Het gat dat zij in de 18e minuut hadden gemaakt (11-5) wisten zij tot aan de rust vast te houden. Met rust stond er dan ook een 16-10 voorsprong voor de thuisploeg op het scorebord.

2e helft

Na een peptalk van coach Guido in de rust, en wetende dat 6 goals 6 aanvallen waren, ging Die Haghe de 2e helft in met een missie. Namelijk het behalen van een goed resultaat. Direct na rust werd het gat weer verkleind naar 4 (16-12). Maar GKV schoot goed en kon zo mee scoren. De wedstrijd werd definitief in het slot gegooid door GKV in de 34e minuut, toen zij met 23-15 voorsprong namen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 33-23 en dat was tegen deze tegenstander geen schande!