• Snackbar-Grillroom Cyprus tekent bij

  Één van de oudste sponsors van onze vereniging is Cyprus uit de Maarsbergenstraat. Sinds kort hangt dit oude Die Haghe shirt in de zaak om te laten zien dat Cyprus al jaren meegaat! De kenners kennen hem natuurlijk van de Spareribs Schotel Royaal en de Shoarma Schotel met extra pita.

  Tarek is altijd even vrolijk en spontaan, zeer geïnteresseerd en onthoud alles! Hij noemde zo de hele A1 en de selectie op van de jaren 2000, complete teams zaten hier te eten verteld Tarek. Misschien is dat wel de reden geweest dat we zo goed presteerde toen? 

  Hij kent de nieuwe mensen van Die Haghe niet zo goed, we hebben afgesproken dat alle leden 15% korting krijgen bij hem!

  Maak een account aan op www.cyprus-denhaag.nl of bel hem op via 0703671548 en geef aan dat je een kanarie bent!

  Tarek is jarenlang shirtsponsor geweest en heeft er nu voor gekozen om alleen het bord te behouden.

  We zijn blij dat we onze knuffel-Egyptenaar nog 3 jaar aan ons kunnen verbinden.

  Namens de sponsorcommissie,

   

  Daniël van der Velde