• Die Haghe verliest van sterk OVVO

  In Maarssen moest Die Haghe zijn meerdere erkennen tegen het ervaren OVVO wat met vooral een scherp schietend heren viertal de wedstrijd naar zich toe trok. De vorige wedstrijd had OVVO verloren van ODIK en dat wilde zich niet nog een keer laten verrassen omdat de ploeg duidelijk een doelstelling heeft om zo snel mogelijk terug naar de Hoofdklasse te promoveren. Na het voorstellen aan de zo’n 100 aanwezige supporters, begon de wedstrijd en binnen 20 seconden stond de 1-0 op het scorebord. Die Haghe wist dit direct te pareren en hield dit de eerste 6 minuten goed vol en nam zelfs brutaal een 3-4 voorsprong. De volgende 5 minuten stokte de productie aan Haagse zijde en OVVO ging wel door en nam een 7-4 voorsprong om vervolgens gedurende de eerste helft deze uit te bouwen naar 15-7. Opvallend was dat het, op 1 vrijebal na, alleen maar de heren van de blauw-witten gescoord hadden wat ook tegen ODIK het geval was.

  Overrompeld
  De tweede helft werd Die Haghe direct vanaf de start overrompeld en kreeg het 6 tegendoelpunten op rij te verwerken en was de wedstrijd natuurlijk beslist. Omdat de dames van OVVO niet veel wisten te scoren was er besloten om hen wat meer uit te dagen en iets meer vrijheid te geven en dat werkte. De kanaries wisten hier 3 keer van te profiteren zonder tegendoelpunt. Natuurlijk was dit niet genoeg maar de ploeg verdiend een groot compliment omdat er gewoon geknokt is tot het eind. Uiteindelijk verloor het met een ruim verschil (28-11) maar dat is tegen deze ploeg geen schande. Wel had het zelf wellicht wat meer kunnen scoren, maar dat moet dan maar volgende week wanneer het tegen ODIK (gelijk tegen HKV) thuis in de Topsporthal speelt.

  Steun
  De ploeg kan alle mogelijke steun goed gebruiken en daarom hopen wij op een geweldig meelevende supporrtersschare op de tribune. De wedstrijd begint om 18.00 uur (Die Haghe 2 16.20 uur) dus lijkt mij dat het tijdstip geen probleem kan zijn.

  KOM DUS ALLEMAAL OM ONZE KANJERS NAAR DE EERSTE PUNTEN TE SCHREEUWEN