• Van de voorzitter

  Het zaalseizoen draait volop. Dit betekent dat we elkaar treffen in de sportcampus of andere hallen. Naast het wedstrijd gebeuren draait de organisatie 'gewoon' door. Als bestuur zijn we bij elkaar geweest en hebben we weer veel zaken besproken. Punten van zorg blijven o.a.: vrijwilligers, scheidsrechters, barvrijwilligers etc. Er is een 'voorlopig' rooster gemaakt voor de te fluiten wedstrijden. Er is zorgvuldig gekeken naar verdeling, aantal te fluiten wedstrijden, niveau-verdeling. Ik ga er van uit dat een ieder zijn of haar verantwoordelijkheid hierin neemt.
  Maandag 10 december staat de eerste plenaire vergadering Bestuur, TC, TB en JC gepland. Zodra hier informatie uit komt zal ik hierover publiceren. We zullen terugkijken naar de start van het seizoen, stellingen bespreken en technisch beleid doornemen.
  De bel-actie voor de vriendenloterij is geweest en blijkt succesvol. Dank aan de initiatiefnemers. De jubileumcommissie is ook weer bij elkaar geweest en de plannen richting ons jubileum in 2020 nemen steeds vastere vormen aan. Voorzitter Joop zal regelmatig op de site publiceren over de komende acties.

  15 december is er weer een Die Haghe Delicious en naar ik hoorde zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Als je hier nog nooit bij bent geweest is dit zeker een aanrader!

  Tot zover

  René Benning