• Vriendenloterij,succesvol!

  Vriendenloterij,succesvol!

  Afgelopen maandag zaten 7 enthousiaste bellers in een lekker opgewarmde kantine (dank aan Rob) de bestelde patatjes van sponsor Cyprys te eten. De bellijst werd verdeeld, de uitleg van meneer vriendenloterij volgde en vanaf 19.00u gingen we aan de slag. Na het bellen moesten de eventuele deelnemers direct in het system gezet worden, wat best wat tijd vergde, maar we deden het allemaal graag en toen om 21.30u het laatste telefoontje succesvol werd afgesloten waren we erg benieuwd natuurlijk wat deze eenmalige actie ons cluppiie had opgeleverd. Na wat tafelgerommel hoorden we dat maar liefst 52 deelnemers “ ja” hadden gezegd! Een prachtig resultaat, ook volgens de vriendenloterij meneer, die het prima naar z’n zin had met de 7 dames! Een mooie verdienste voor de club!! Met dit resultaat verdienden we ook nog een leuke bonus.

  Namens het belteam wil ik iedereen die een lot heeft gekocht bedanken. Rob bedankt voor de goede zorgen en PetraV, Marjorie, Saskia, Sylvia, Shareena en Hetty bedankt voor jullie inzet en enthousiasme! Ik ga er vanuit dat het bestuur hier leuke dingen mee gaat doen voor de club, want daar hebben we het per slot van rekening voor gedaan. Nogmaals dank aan velen! O ja, ieder lot van 13,50,- levert de club ook nog geld op, niet vergeten!

  Hopelijk vallen er veel prijzen op onze loten.

  Groetjes

  Petra Benning